Zeeslag App

Zeeslag App

11 feb 2019

Vind en vernietig als eerste de 5 oorlogschepen van je tegenstander en win het spel. Je kunt in Zeeslag 3D tegen de computer of tegen vrienden spelen. Het spel heeft dezelfde spelregels als de klassieke Zeeslag alleen is nu alles mooi in 3D weergegeven. Bij de normale Zeeslag keek je van bovenaf op het speelveld, nu kijk je schuin van voren in 3D op je schepen neer. Zeeslag is internationaal bekend onder de naam Battleships of Navy Battle en hoort zeker thuis in het rijtje populaire spellen.Zeeslag App

Ook in deze Zeeslag 3D App moet je de 5 schepen van je tegenstander vinden en vernietigen. Het spel kent maar liefst 9 moeilijkheidsgraden zodat er ook voor de gevorderde speler genoeg uitdaging aanwezig is. Ook kun je het uiterlijk van het spel veranderen voor wat afwisseling en je kunt kiezen uit 3 thema’s namelijk: Moderne oorlogschepen, piraten schepen of ruimteschepen.

De besturing gaat via touchscreen, het verplaatsen van schepen en het gooien van bommen doe je met je vinger. Door op het juiste vakje te drukken gooi je een bom.

De liefhebbers van Zeeslag moeten dit spel zeker eens een keer proberen!

Download hier de Zeeslag app voor Android
Download hier de Zeeslag app voor iPhone en iPad (Alternatief)Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*