Wozzol Woordjes Leren App

Wozzol Woordjes Leren App

Met de Woordjes Leren app van Wozzol kun je op een leuke en efficiënte manier woordjes leren in een andere taal. Door het lezen van strips kun je zelfstandig een vreemde taal leren lezen. De gratis Woordjes Leren app is ontworpen door de website Leermetstrips.nl. Als je van stripverhalen houdt kun je met 6 minuten per dag 1500 woorden per jaar onthouden. En als je meer leest natuurlijk meer. Als je woorden in een vreemde taal op de normale manier in je hoofd stampt vergeet je ze snel weer.


Bovendien is de stampmethode erg saai en lastig. Met de Woordjes Leren app leer je de woorden op een leuke manier. De woorden worden in de strips vaak herhaald en zo kan je ze veel langer onthouden dan met de stampmethode.

Wozzol Woordjes Leren App

Het principe van de Woordjes Leren app is heel eenvoudig. Je leest een stripverhaal in een vreemde taal en als je het niet begrijpt klik je op de vertaling van de tekstballon. Af en toe krijg je ook opgaven om je extra te stimuleren om de taal actief te verwerken en om het tekstbegrip te toetsen. De app is erg slim en als je vaak vertalingen op vraagt en vaak opgaven fout hebt dan stimuleert de app je extra om woordjes te leren. Na een tijdje merk je dat het lezen steeds makkelijker gaat en je steeds minder fouten maakt.

De app is alleen voor het lezen van een vreemde taal. Om een taal volledig te leren heb je ook nog een methode voor de spraak van de taal nodig. De app is beschikbaar in Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Latijn en Portugees. Alleen voor de talen Engels, Duits, Frans en Spaans zijn er veel standaard woordenlijsten om te kiezen. De app en de talen worden echter continu uitgebreid.

De Woordjes leren app is gratis, maar heeft dan wel een beperking van maximaal nieuwe 90 woorden per dag in één taal. Wil je meerdere talen tegelijkertijd leren, of meer woorden per dag dan kun je een premium account afsluiten voor 15 euro per jaar.

Er is nog geen iPhone app maar iPhone (en Android) gebruikers kunnen ook de mobiele website gebruiken op http://www.leermetstrips.nl/.

Download hier de Wozzol Woordjes Leren app voor Android
Download hier de Wozzol Woordjes Leren app voor iPhone en iPad


Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*