Worms 3 App Review

Panda Run App

De Worms 3 app voor Android, iPhone en iPad is een totaal nieuwe Worms game uitgebracht door Team 17. De basis van het spel is nog steeds het zelfde als de vorige spellen. Met een team van wormen probeer je andere wormen kapot te schieten. Dit kan met behulp van shotguns, machinegeweren, granaten of een explosief superschaap.


Worms 3 App

Verschillende klassen Worms

In Worms 3 zijn er anders dan in de vorige delen verschillende klassen. Elke worm is ingedeeld in een bepaalde klasse, zoals Scientist, Scout, Heavy en Soldier. Elke klasse beschikt over unieke vaardigheden. De soldier is goed in balans, die heeft geen zwakke punten of juist heel sterke punten. Hij kan granaten laten ontploffen. De Heavy worm is erg moeilijk te dode, maar hij is zwaar en langzaam. Hij kan niet ver springen maar wel goed met een honkbalknuppel omgaan en met grote krachtige wapens. De scout daarentegen is klein en snel. Hij kan ver springen en vliegen met de Jet pack. Als de scout geraakt wordt door een wapen is hij wel snel dood. De scientist heeft genezende krachten, en beweegt ongeveer even snel als de soldier. De scientist is wel sneller dood dan een soldier. Doordat elke klasse voor- en nadelen heeft kun je vele verschillende tactieken gebruiken om je tegenstander te verslaan.

Kaartensysteem

De Worms 3 app heeft een kaartensysteem. Elke kaart geeft een voordeel. Dit voordeel kan actief of passief zijn. Er zijn bijvoorbeeld kaarten die je meer health geven of kaarten die de tegenstander voor een paar seconden bevriezen, of je extra adrenaline geven zodat je heel snel kan rennen. Per beurt kan je drie kaarten inzetten. Er zijn 41 verschillende kaarten. De kaarten moeten vrijgespeeld worden in het spel, of je kan ze in de app kopen.

Worms 3 met multiplayer modus

Naast de singleplayer modus met 27 verschillende missies heb je een multiplayer modus. In de multiplayer modus kan je tegen je vrienden spelen. Het spel loop dan asynchroon dus je kan zelf het moment kiezen dat je verder speelt. Je ontvangt een berichtje op je tablet of telefoon als jij weer aan de beurt bent.

Worms 3 app downloaden

Worms 3 is beschikbaar op vele platforms. In de Google Play store kost hij €0.80 en in de App Store €0.99.

Let op: Worms 3 is niet hetzelfde als Worms 3D.

Download hier de Worms 3 app voor Android
Download hier de Worms 3 app voor iPhone en iPad


Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*