Wie is de Mol App

Met de Wie is de Mol App kan je meespelen met het populaire poule spel van het tv-programma Wie is de Mol. Je kunt punten inzetten op de kandidaten die jij verdenkt. Zo kun je mee helpen om de Mol te ontmaskeren. Om het spel mee te spelen moet je natuurlijk wel de afleveringen van Wie is de Mol? op televisie bekijken. Deze zijn van 1 januari tot en met 5 maart elke donderdag bij NPO1 te zien, om 20.30 uur.


Net als in het televisieprogramma ben je op zoek naar de Mol. Je krijgt 100 punten en elke week zet je jouw punten in op de kandidaten die jij verdacht vind. Als de Mol in het spel blijft worden je punten verdubbeld. Als je punten hebt ingezet op een kandidaat die eruit gaat dan ben je je punten kwijt. Als je ál je punten bent kwijt geraakt kan je niet meer meespelen. Je kunt dus beter je punten spreiden over meerdere potentiële mollen.

Wie is de Mol App voor Android, iPhone en iPad screenshot

Alleen Wie is de Mol spelen of in een poule

Je kunt het Wie is de Mol? spel alleen spelen, maar ook met een groep. Je kunt een poule aanmaken en je vrienden vragen om lid te worden. Dan kun je binnen de App met je poulegenoten chatten. In de app kun je ook landelijke statistieken bekijken. Zo kun je precies zien welke kandidaten het meest verdacht worden. Deze statistieken kunnen je helpen om de echte mol te vinden.

Wie is de Moll App downloaden

Let op: In de eerste versies van de Wie is de Mol? App voor Android en iOS zaten bugs. Inmiddels zijn de verbeterde versies beschikbaar. Heb je die nog niet? Download hem dan nu.

Om mee te kunnen doen met de Wie is de Mol App moet je je registreren via een e-mail adres óf je kunt je eenvoudig aanmelden met je Facebook account.

Download hier de Wie is de Mol App voor Android
Download hier de Wie is de Mol App voor iPhone en iPad

Zie ook:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*