RTL Weet Ik Veel App 2019

Weet ik veel app

3 feb 2019

Met de Weet Ik Veel app (2019) van RTL kun je zelf thuis op de bank meespelen met het populaire spelprogramma van Linda de Mol! Dit doe je door vragen te beantwoorden over bijvoorbeeld muziek, nieuws, wetenschap, topografie, geschiedenis etc. Per aflevering zijn er 50 vragen te beantwoorden ondersteund door de nodige video, foto’s en geluidsfragmenten.


Elke vraag is in het spel 2 punten waard en je kunt maximaal 100 punten halen per uitzending. Heb je bijvoorbeeld 50 punten gescoord van de 100, dan is je eindcijfer een 5. Haal je 75 punten dan heb je een 7,5 als eindscore!

Weet ik veel app

Door de massale toestroom van spelers was de eerste aflevering van RTL Weet Ik Veel een drama en was de app niet te gebruiken. Bij de tweede aflevering ging het al een stuk beter maar er waren toch nog wat bugs aanwezig want sommige kijkers hadden de vraag op de app fout terwijl hij op TV goed was. Inmiddels werkt de app een stuk soepeler.

Wel leuk dat je lekker op de bank zelf mee kunt spelen met een programma op TV. Ik denk wel dat we komende jaren die kant opgaan wat betreft de interactie met de kijkers via smartphone of tablet.

Weet Ik Veel wordt elke zondagavond uitgezonden van 20:00 tot 22:00 op RTL 4.

Download de Weet Ik Veel app voor Android
Download de app voor iPhone en iPad


Zie ook:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*