Waterpas Kompas & GPS App

Waterpas Kompas & GPS App

11 feb 2019

Met deze Waterpas Kompas & GPS app heb je zoals de naam al zegt: een waterpas en kompas in één scherm. Wil je een schilderij ophangen? Gebruik je telefoon dan als waterpas. En wil je weten waar het Zuiden is, wil je de caravan waterpas plaatsen of moet je een vloer betegelen? Probeer dan deze handige app eens uit. De Waterpas Kompas & GPS app is gratis, maar er je kunt wel in-app aankopen doen.De Waterpas functie

Met deze functie kun je je telefoon gebruiken als waterpas. Wil je dus een schilderij of klok ophangen, dan kun je snel controleren of hij wel helemaal recht hangt. Voor alles wat maar waterpas geplaatst moet worden kun je deze app gebruiken. Je kunt geluid en/of een trilling instellen.

Waterpas Kompas & GPS App

De Kompas functie

Niet iedereen heeft een kompas in huis liggen. De meeste mensen echter wel een mobiele telefoon. Snel even weten waar de zon op komt? Een boswandeling maken? Met de Waterpas Kompas app hoef je alleen maar te zorgen dat je je mobiel bij de hand hebt. De app heeft bovendien voordelen ten opzichte van een normaal kompas. Je kunt bijvoorbeeld een bestemming invullen en deze locatie met het kompas en de gps functie weer terugvinden. Denk hierbij aan het terugvinden van je geparkeerde auto. Je ziet precies de richting en afstand tussen jou en de locatie. Anders dan met een klassiek kompas kun je de kompas functie horizontaal en verticaal gebruiken. Ook kun je een meting vast zetten zodat je het beter af kunt lezen.

Let op: De Waterpas Kompas & Gps app is erg nauwkeurig, maar je kunt hem het beste eerst eenmalig laten kalibreren. Ook is de juistheid van de gemeten richting afhankelijk van het gebruikte apparaat. Dit moet echter met de smartphones van nu geen probleem meer zijn. Laat ons weten wat je van de app vind!

Download de Waterpas Kompas & Gps app voor Android

De iPhone en iPad heeft standaard al een soortgelijke app ingebouwd.Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*