Walk Band App

Walk Band App

6 feb 2019

Altijd al eens keyboard of piano willen spelen? dat gaat heel gemakkelijk met de Walk Band app op je smartphone of tablet. Met deze app kun je zelf verschillende instrumenten bespelen en de track vastleggen en op een later tijdstip bewerken om er bijvoorbeeld nog gitaar of drum geluiden aan toe te voegen. Je kunt dus de verschillende instrumenten bespelen en opnemen later samenvoegen tot een leuk instrumentaal nummer.Walk Band App

Maar voor het echte vingerwerk is het ook mogelijk om een externe MIDI keyboard aan te sluiten op je smartphone of tablet met de Walk Band app. Ook geeft de app je de mogelijkheid om via handige leerzame tutorials er langzaam in te komen, zo zijn er maar liefst 70 voorbeeld songs die je kunnen helpen het spelen op een keyboard of piano onder de knie te krijgen.

Ook zelf meespelen met een bestaand nummer is mogelijk want je kunt ook bestaande mp3 nummers inladen in de app. En als je klaar bent kun je het nummer ook delen met je vrienden op Facebook, zelfs instellen als ringtone is mogelijk in Walk Band. De app had eerst een andere naam namelijk Perfect Piano.

En zo zie je overal is aan gedacht in de Walk Band app. Voor een volledige lijst met alle mogelijkheden van deze app verwijs ik je via de onderstaande links naar de download locatie. Voor de mensen die in dit wereldje zitten zeker een aanrader!

Download hier de Walk Band app voor AndroidGeef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*