VevoMusic.live App

VevoMusic.live App

VEVO is een website die muziekvideo’s en entertainment aanbiedt. VEVO biedt muziek aan van drie van de vier grootste platenmaatschappijen. Met de officiële app van VEVO kan je muziekvideo’s bekijken van de officiële clips en live optredens van zeer hoge kwaliteit. De VEVO app geeft je toegang tot de volledige VEVO catalogus met ruim 75.000 muziekvideo’s van meer dan 21.000 artiesten. Je kunt zelf op artiest zoeken of de naam van her nummer.


VevoMusic.live App

Als je zelf geen inspiratie hebt kun je naar VEVO TV kijken. Dit is een online zender met muziekvideo’s. Net zoals een muziekkanaal op de televisie zendt het de hele dag video’s uit , van alle genres, van de laatste videoclips tot de beste klassiekers.

 

De VEVO app bevat vele opties. Je kunt op diverse manieren naar muziekvideo’s zoeken, en ze opslaan in een speellijst. Je kan meerdere speellijsten maken, zoals bijvoorbeeld een Bekijk Later Afspeellijst. Je kunt op je VEVO account inloggen, maar dit hoeft niet. Je hebt ook toegang tot je opgeslagen afspeellijsten zonder dat je hoeft in te loggen. Door middel van Clouds afspeellijsten kun je je afspeellijsten op alle apparaten synchroniseren. Je kan direct muziekvideo’s delen op sociale netwerken als Facebook en Twitter. In Music Maps kun je zien welke nummers waar ter wereld worden gespeeld.

Download hier de VEVO app voor Android

Update: Deze app bestaat helaas niet meer!


Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*