Veronica Superguide TVgids App

Veronica Superguide TVgids app

21 apr 2021

Met de Veronica Superguide tv-gids app weet je snel wat er vanavond op tv komt. Met enkele tikken vind je alle informatie over je favoriete soaps, series en films op je telefoon of tablet. De Superguide van Veronica Magazine is gratis beschikbaar voor zowel Android als iPhone of iPad. Probeer hem dus eens uit.


Functionaliteiten van Veronica Superguide app

De gratis Superguide app bevat de complete tv-programmering met informatie over de programma’s. De Superguide app zit boordevol informatie over de verschillende tv-programma’s. Bij elke televisie uitzending is er informatie te vinden. Niet alleen een omschrijving van wat er te zien is, maar ook veel achtergrond informatie.

Veronica Superguide TVgids app

Ook kan je trailers bekijken, recensies lezen en gemiste fragmenten terugkijken van je favoriete tv-series of films op de tv of On Demand. De app bevat informatie over 40.000 films en series. Je kan alerts instellen zodat je niets meer mist.

In de app vind je het On Demand-aanbod van Netflix, Pathé Thuis, iTunes, Uitzending gemist, Videoland, Ziggo, Horizon Go, KIJK, NLziet. Plus de programmering van 149 zenders waaronder HBO, Film1, FOX sport en Ziggo sport.

Ook zijn er vele extra’s zoals interviews en backstage reports. Wat ook leuk is, is dat je de tv-gids als startscherm op je tablet kan kiezen. Met de Superguide TV-gids app van Veronica Magazine heb je nu altijd je persoonlijke TV-gids bij de hand.

De Superguide tv-gids app bevat wel reclame, en ook kan je in-app aankopen doen.

Download hier de Veronica TV-Gids app voor Android
Download hier de Veronica TV-Gids app voor iPhone en iPad


Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*