Van Dale Woordenboek App

Van Dale Woordenboek App

7 feb 2019

Met behulp van de Van Dale Woordenboek app kunt je het grote Van Dale Woordenboek nu ook raadplegen op je smartphone of tablet. Dus geen gesleep meer met dikke boeken. Nadat je de app gekocht hebt kun je hem ook offline gebruiken, dus zonder internetverbinding, dus waar je ook bent je kunt altijd even snel gebruik maken van de app. Je kunt de woorden op verschillende manieren invoeren zoals door ze te typen, schrijven met je vinger, inspreken, of door het nemen van een foto via Google Goggles.Typ je het woord verkeerd dan geeft de app je suggesties van mogelijk het juiste woord. Elk woord waar je in het verleden op gezocht wordt ook netjes bijgehouden in een handig overzicht. Het is met de Van Dale app zelfs mogelijk om te zoeken naar anagrammen.

Van Dale Woordenboek App

Van Dale Woordenboek Pocket en Middelgroot versie

Er zijn meerdere varianten van Van Dale verkrijgbaar zo kun je de app kopen in verschillende talen waaronder Nederlands, Engels, Duits en Spaans. En je kunt kiezen tussen de goedkopere Van Dale Pocket versie met een dikke 30.000 woorden aanboort en een beknoptere verklaringen en voorbeelden.

Of kies je voor de duurdere Van Dale Middelgroot versie met 58.000 woorden met een uitgebreide stroom aan informatie. Die laatste is dus wel duurder maar je kun er wel veel meer dingen mee doen naast de standaard vertaling zoals goed Nederlands leren spreken, schrijven en te begrijpen.

Download hier de Van Dale Woordenboek app voor AndroidGeef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*