Unblock Me App

Unblock Me App

13 feb 2019

De Unblock Me app is een leuk puzzelspel met blokken waarbij je goed je hersens moet gebruiken. Om een level te halen moet je proberen het rode blokje bij de uitgang zien te krijgen. Dit doe je door de bruine blokken die in de weg liggen te verschuiven met je vinger, hierdoor ontstaat een lege ruimte waardoor je het rode of een ander blokje die in de weg ligt kunt verschuiven. In de praktijk komt het er op neer dat je alle blokken wel een aantal keer moet verschuiven voor je er met je rode blok langs kunt.Unblock Me App

Wat ik er wel nog even bij moet zeggen is dat de blokken verschillende maten hebben van bijvoorbeeld 1 blok tot wel 3 blokken lang. En je kunt een blok alleen maar in de lengte richting verschuiven.

Mocht je er niet uitkomen en vastzitten dan kun je op de help knop drukken in de app, de app laat dan vervolgens precies zien welke stappen nodig zijn om het level te halen. De Unblock Me heeft in het menu niet veel instellingen zo kun je alleen maar het thema van het spel instellen en verder niets. Wel kun je de moeilijkheidsgraad van het spel op 4 standen zetten van makkelijk tot zeer moeilijk zetten. De Unblock Me app kent maar liefst 4000 levels.

Unblock Me is heel erg verslavend en je blijft maar aan het schuiven om dat ene level te halen. En ook zeer zeker geschikt om het spel even tussendoor te spelen.

Download hier de Unblock Me app voor Android
Download hier de Unblock Me app voor iPhone en iPadGeef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*