Twitter App

Twitter App

Twitter is samen met Facebook een van de populairste sociale netwerksites ter wereld. Met de officiële Twitter app kun je nu overal, waar je ook bent tweets versturen. De app is beschikbaar voor Android, iPhone en iPad, en helemaal gratis. De Twitter app doet alles wat hij moet doen; namelijk berichten versturen naar het Twitter netwerk, en berichten zoeken en lezen. De tweets mogen maximaal 140 tekens bevatten.


Twitter App

Ook kun je met de Twitter App foto’s, video’s of urls versturen. Met de Twitter App heb je bijna alle mogelijkheden die je op de Twitter website ook hebt. Dus of je nu onderweg in de trein zit of in Frankrijk in een tentje, je kunt zolang je een internet verbinding hebt twitteren. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste Twitter nieuws, zoals de trending topics van belangrijke gebeurtenissen in de wereld, nieuwe tweets van bekenden of onbekenden op je tijdlijn, foto’s enzovoorts.

Je kunt gewoon inloggen met je bestaande Twitter account, of via de app een nieuw Twitter account aanmaken. Je kunt te alle tijden je profielinformatie wijzigen of je profielfoto opnieuw instellen. De Twitter app is beschikbaar op Android, iPhone en iPad.

Download  de Twitter app voor Android
Download de Twitter app voor iPhone en iPad


Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*