TuneIn Radio App

TuneIn Radio App

6 feb 2019

Met de TuneIn Radio app kun je radio streams beluisteren van over de hele wereld. Je hoeft dus niet meer een aparte app voor elke radiozender te installeren, de gratis TuneIn Radio app bevat ruim 40.000 verschillende radio stations. Alle bekende grote Nederlandse radiostations zijn vertegenwoordigd, en ook vele lokale radio omroepen. Je kunt zoeken in de zes categorieën lokale radio, muziek, gesproken radio, sport radio en podcastOf je kunt zelf zoeken naar een radiostation door een naam, land, taal of genre in te voeren in de zoekbalk.

Naast het zoeken en luisteren naar radio stations kun je ook podcasts beluisteren of de wekker functie gebruiken. Je kunt de TuneIn Radio app op de achtergrond van je Android smartphone of tablet laten draaien en daarbij gewoon internetten.

TuneIn Radio App

Met de TuneIn Radio app is het mogelijk om per radiostream te kiezen wat voor kwaliteit stream je wilt gebruiken. Dit is vooral erg handig als je een datalimiet op je mobiele internetabonnement hebt. Om geld te besparen kun je dan een stream met een lagere bitrate kiezen. De streams zijn beschikbaar van 32 tot 160 kbps. Hoe hoger de bitrate, hoe hoger ook de kwaliteit van de muziek.

Download de TuneIn Radio app voor Android
Download de TuneIn Radio app voor iPhone en iPadGeef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*