Tumblr App

Tumblr App

Met de officiële Tumblr app kun je inloggen op je Tumblr account en zo razendsnel foto’s, video’s, geluidsfragmenten, links en tekst delen met de rest van de wereld. Tumblr werkt snel en eenvoudig en is daardoor enorm populair over de hele wereld. Ook met een simpele mobiele telefoon met internet verbinding kun je goed met Tumblr werken. Om je bij Tumblr te registreren heb je allen maar een e-mail account nodig, en registreren en beginnen met bloggen is binnen enkele minuten gedaan.


Je kunt onderworpen waarin jij geïnteresseerd bent vinden en volgen zodat je altijd op de hoogte blijft van nieuwe uploads. Je kunt foto’s of video’s of wat dan ook van andere mensen liken, bij je favorieten plaatsen, en leuke posts ook meteen rebloggen op je eigen account zodat anderen het bericht ook weer kunnen vinden.

Tumblr App

Binnen je Tumblr omgeving kun je een eigen thema uitzoeken, Je kunt meerdere Tumblr accounts samenvoegen en vanuit 1 punt bijhouden. Ook kun je personen uit je adresboek op je pc, tablet of smartphone opzoeken en volgen. Tumblr biedt ook de mogelijkheid om tijdens het surfen op internet met een enkele druk op de knop de inhoud te delen.

We kunnen nog wel meer opschrijven, maar Tumblr is makkelijk en snel, en het beste kun je de app gewoon uitproberen!

Download de Tumblr app voor Android
Download de Tumblr app voor iPhone en iPad


Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*