TripAdvisor App

TripAdvisor App

28 jan 2019

De TripAdvisor app is je reisgids voor onderweg. Zo hoef je niet te slepen met boeken en plattegronden tijdens je trip. Ook bevat de gratis app routeplanners en nog veel meer. Als je een dagje uit gaat of een paar weken op vakantie, de TripAdvisor app is onmisbaar. De TripAdvisor app zit boordevol informatie over hotels, restaurants, uitgaansgelegenheden, winkels, bezienswaardigheden en dagtrips.


Ook bevat de App heel veel achtergrondinformatie over de geschiedenis, cultuur en architectuur van gebouwen en wijken.

Behalve reisgids is de app ook een routeplanner. De app bevat informatie over transport per bus, trein, metro, tram, boot, vliegtuig, enzovoorts. Zo kan je precies zien wat bijvoorbeeld de voordeligste vlucht is. Bovendien kun je ook heel makkelijk hotels, restaurants en vluchten boeken via de app.

TripAdvisor App

Wat de TripAdvisor app uniek maakt is dat het miljoenen reizigersbeoordelingen bevat, en vele foto’s en kaarten. Zelfs als je niet op reis bent kan je de app thuis gebruiken om informatie op te zoeken. Nadat je de app gedownload hebt, begint de app met plattegronden en andere informatie te downloaden. Hij download zoveel omdat je alle informatie offline kunt bekijken. Zo heb je onderweg geen internetverbinding nodig.

De TripAdvisor app is makkelijk te gebruiken. De zoekfunctie is zeer uitgebreid. Zo kun je als je bijvoorbeeld een restaurant zoekt om te gaan eten je niet alleen op locatie zoeken, maar ook op het type eten, de prijzen en bezoekerswaarderingen. Je kunt ook zelf reviews schrijven binnen de app, en foto’s toevoegen. Om de app te gebruiken kan je inloggen met je Facebook account, of zelf een account aanmaken.

De gratis TripAdvisor app is beschikbaar voor Android en iPhone.

Download hier de TripAdvisor app voor Android
Download hier de TripAdvisor app voor iPhone en iPad


Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*