Tour De France App

Tour De France App

4 feb 2019

Voor de liefhebbers van de Tour De France 2018 is er nu de gratis Tour De France app voor smartphone en tablet waarmee je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws en ontwikkelingen uit de Tour. De app geeft je realtime informatie over de renners, de ploegen, koers van vandaag en natuurlijk de uitslagen en het algemeen klassement. Ook zijn er dagelijks de nodige foto’s en video’s die je kunt bekijken van de race.


Er is ook een handige kaart waar van boven de route op is uitgestippeld, en een schema van opzij waarmee je de hoogte / laagte van de rit kunt zien. Het mooie is dat de app via GPS precies bij houd waar elke renner zich bevind, zo kun je elke wielrenner van minuut tot minuut volgen.

Tour De France App

De Tour De France 2013 wordt dit jaar voor de 100e keer gereden in Frankrijk en duurt bijna 3 weken lang. Bijna elke dag is er een etappe van 100/250 km met af en toe een tijdrit en ook de nodige rustdagen horen erbij. Ondanks de vele dopingschandalen is de Tour De France nog steeds ontzettend populair. De Tour De France app is er voor Android en iOS (iPhone en iPad) toestellen.

Wat denk jij, hoe doen de Nederlanders het dit jaar. Zit er een etappe overwinning voor Mollema in?

Download hier de Tour De France app voor Android
Download hier de Tour De France app voor iPhone en iPad


Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*