Tinder Dating App

Tinder app

27 jan 2019

Tinder is dé dating app van dit moment, Op basis van je Facebook profiel matcht de app je met andere personen. Met de Tinder Dating app ontmoet je razendsnel andere personen met gelijke interesses bij jou in de buurt. Tinder is snel. Je moet alleen wel een Facebook profiel hebben. Tinder kijkt naar je locatie, leeftijd, vind ik leuks en profielfoto en gaat dan op zoek naar iemand in jouw buurt.


Als je op zoek gaat naar een geschikte date krijg je iemands profielfoto te zien, en een korte beschrijving met daarin leeftijd, locatie en enkele andere dingen. Ook kan je op de foto klikken en dan krijg je meerdere foto’s uit het profiel van diegene te zien (als die openbaar zijn) en de Facebook likes van die persoon.

Tinder app

Als je niet geïnteresseerd bent klik je meteen door naar de volgende match, en als je wel geïnteresseerd bent kan je meteen een chatgesprek beginnen binnen de app. Door middel van een hartje kan je aangeven dat je open staat voor chatcontact. Als de andere persoon ook interesse in jou heeft, krijg je een pushbericht en kan je meteen chatten via het schuifmenu aan de rechterkant. Door te chatten kan je elkaar beter leren kennen en een afspraak maken voor een date als het klikt.

Het is ook mogelijk om twee van je Facebook vrienden te selecteren en elkaar te koppelen via Tinder. Beide Facebook vrienden krijgen dan een uitnodiging om de Tinder app te installeren, en als ze dat beiden doen kunnen ze met elkaar chatten. Veel mensen installeren Tinder niet alleen om een date te krijgen, maar ook om online vriendschappen op te bouwen en wie weet later meer. De gratis Tinder app is er zowel voor de iPhone als voor Android.

Download de Tinder Dating App voor Android
Download de Tinder Dating App voor iPhone en iPad


Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*