TimeTable App

TimeTable App

De TimeTable app is een eenvoudige maar krachtige app die onmisbaar is voor scholieren en studenten. Het werkt als een agenda en je hebt altijd je rooster en je huiswerk bij de hand. De gratis Timetable app is wel in het Engels, maar dat moet voor de meeste mensen geen probleem zijn. Je vult eenmalig je rooster en in dan heb je je rooster altijd bij de hand op je mobiel of tablet. Je huiswerk taken die je van je docenten krijgt kan je bij het juiste vak en tijdstip noteren.


Ook kun je noteren wanneer je een examen of toets hebt, of wanneer je een bepaald werkstuk in moet leveren. Ook je vakanties en vrije dagen kun je er in zetten.

TimeTable App

Je kunt de app synchroniseren op al je Android apparaten zodat je altijd de recentste versie hebt. Een andere handige functie is dat de app naar aanleiding van je rooster je telefoon automatisch op de stilstand zet als je een les hebt. Zo vergeet je nooit meer op tijd het geluid van je toestel uit te zetten.

Je kunt de TimeTable app zo instellen dat hij een melding geeft voordat je naar een bepaalde les moet. Zo zie je snel welk vak je hebt en in welk lokaal. Je kunt steeds de app openen of een widget op je startscherm zetten. Er is een licht en een donker thema voor je app. De app werkt verder erg makkelijk en je kan op verschillende manieren je rooster zien, zoals in een schema of als lijst, en er is ook een handige zoekfunctie aanwezig.

Download hier de TimeTable app voor Android
Download hier de TimeTable app voor iPhone en iPad (alternatief)


Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*