The Simpsons: Tapped Out App

The Simpsons: Tapped Out App

3 feb 2019

Als je van The Simpsons houdt dan is deze gratis game wellicht iets voor jou. In de gratis The Simpsons Tapped Out App herbouw je de stad Springfield die Homer per ongeluk heeft vernietigd. In het leuke en verslavende spel The Simpsons Tapped Out heeft Homer Simpson per ongeluk een nucleaire meltdown veroorzaakt die de hele stad Springfield heeft gesloopt. Aan jou de taak om de stad te herbouwen. Dit doe je aan de hand van diverse missies die je moet voltooien.The Simpsons: Tapped Out App

Als je een missie hebt voltooid krijg je bonussen zoals gebouwen, wegen, of decoraties. Ook kun je donuts verdienen, die dienen als virtueel geld om wegen, straten en huizen te kopen om je stad op te bouwen. Tijdens het spel moet je Homer helpen om Marge, Bart, Maggie, Lisa en de rest van de Simpsons familie te vinden.In de game zie je ook vele vrienden van The Simpsons. Het is een erg grappig spel, te spelen door jong en oud. Wel is er een leeftijdsrestrictie van 12 jaar.

Het spel is gratis, maar in de app kan je boosters kopen die je helpen in de game. Ook kun je de steden van je vrienden bekijken en donuts verdienen door in hun stad klusjes te doen. Tijdens het spelen van de The Simpsons Tapped Out game zie je exclusieve, nooit eerder vertoonde animatiescènes van The Simpsons. De app wordt ook steeds uitgebreid met missies, gebouwen, personages enzovoorts.

Download hier de The Simpsons Tapped Out app voor Android
Download hier de The Simpsons Tapped Out app voor iPhone en iPadGeef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*