The Room App

The Room App

13 feb 2019

The Room app is een mysterieuze puzzel game waarbij je in een kamer bent met een kist. Deze kist is gevuld met geheimen die je moet bereiken door sloten te openen, symbolen juist te interpreteren, draaischijven op de juiste manier te gebruiken en hendels over te halen. The Room is uitgevoerd in een realistische 3D omgeving. Het spel kreeg bijna alleen maar positieve reviews voor Android en iPad. in 2012 was The Room Game of the Year in de App Store.The Room App

Gameplay

Begin dit spel op een dag dat je veel tijd hebt, want de kans is groot dat je niet meer wilt stoppen als je eenmaal begint! Het draait om het oplossen van de geheimen van de kist, maar we willen natuurlijk niet teveel verklappen. Je speelt het spel door over het scherm te vegen en te tikken. Je moet steeds nieuwe puzzels oplossen. Omdat het spel zo realistisch is word je meteen vanaf het begin in het spel gezogen.

The room bestaat uit allemaal kleine puzzels die je moet oplossen. Alle objecten en symbolen in een kamer helpen je naar de oplossing. Veel dingen zijn niet wat ze lijken. Je moet alles goed onderzoeken en ook goed nadenken. Als je er écht niet uit komt worden er hints gegeven die je op weg helpen. En op internet zijn er ook vele sites te vinden waarop de oplossingen staan.

The Room Two app

Inmiddels is er ook een The Room 2 app. Ook hier moet je weer puzzelen om een kluis te kraken. Let op: als je een Tab3 gebruikt móét je Android 4.4 hebben om het spel te spelen.

The Room app downloaden

Download hier The Room app voor Android
Download hier The Room app voor iPhone en iPad

The Room Two app downloaden

Download hier The Room Two app voor Android
Download hier The Room Two app voor iPhone en iPadGeef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*