The Lone Ranger App

The Lone Ranger App

3 feb 2019

Disney heeft de The Lone Ranger app uitgebracht die gebaseerd is op de gelijknamige film. Het is een zeer uitgebreid spel, dat je gratis kunt spelen. Wel kun je in game dingen kopen, maar dat is niet noodzakelijk. In de app ben je een Texas Ranger en begeef je je door het wilde westen terwijl je missies uit voert en steeds sterker wordt. Je rijdt op een paard, houdt de stad Colby veilig en hebt vuurgevechten met beroemde bandieten en gaat op zoektocht naar verborgen buit.


The Lone Ranger App

Je werkt samen met bondgenoten als de Lone Ranger met zijn paard Silver en Tonto, en vecht daarmee tegen Butch Cavendish en zijn bende.

The Lone Ranger app is een role playing game (RPG game) in 3D. De verschillende missies die je uitvoert in de game zijn eigenlijk een aaneenschakeling van verschillende spellen. Het spel is erg gevarieerd waardoor het heel lang leuk blijft om te spelen. Hoe meer missies je volbrengt, hoe hoger je level wordt en dan kan je steeds betere wapens en gereedschappen kopen en paarden.

Het spel is gratis, al zijn er wel een aantal beperkingen. Er is een timer en je kan binnen een bepaalde tijd slechts een aantal acties uitvoeren. Als je acties op zijn moet je wachten tot de klok is uitgetikt. In game kan je extra energie kopen zodat je sneller verder kan, maar als je dat niet wilt moet je dus wachten. De The Lone Ranger app werkt goed en is leuk om te spelen.

De The Lone Ranger app van Disney is er voor zowel Android als voor de iPhone. Ze zijn echter niet meer in de officiële stores te downloaden. Voor de iPhone hebben we nog geen geschikte link kunnen vinden.

Download hier de The Lone Ranger app voor Android


Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*