The Hobbit Kingdoms of Middle Earth App

The Hobbit Kingdoms of Middle Earth App

12 feb 2019

Het spel The Hobbit Kingdoms of Middle Earth App is gebaseerd op de film trilogie The Hobbit. Je kunt de app gratis downloaden om de leuke strategie game op je tablet of telefoon te spelen. Je hebt wel een internet verbinding nodig. In de App strijd je om Midden Aarde. Je kunt als elf of dwerg spelen en karakters zoals Gandalf, Legolas, Thorin of Bilbo helpen met het vernietigen van de aardmannen. Stel je ideale leger van helden op om zo Midden Aarde te beschermen.The Hobbit Kingdoms of Middle Earth App

Je moet rekening houden met de eeuwenoude vete tussen de dwergen en de elven, en vechten tegen monsters en trollen in de Nevelbergen. De game The Hobbit Kingdoms of Middle Earth is een spel vol actie en strategie. Je hebt een internetverbinding nodig om het spel te spelen zodat je met andere spelers kunt samenwerken om zo een machtige alliantie op te bouwen. Met je alliantie bouw je je eigen kasteel en later stad. Hiervoor moet je eerst grondstoffen verzamelen zoals steen, goud, voedsel, erts, hout enzovoorts. Je kasteel wordt steeds groter en sterker en ook je leger wordt steeds sterker.

Multiplayer gevechten in The Hobbit

Je kunt vriendschappen sluiten met andere allianties of juist tegen ze strijden tijdens toernooien of ze aan te vallen. Het spel is nooit saai want er zijn altijd wel weer nieuwe opdrachten te doen die je via de live chat kunt plannen met je alliantiegenoten. Ook kun je je mede reisgenoten helpen door ze grondstoffen te sturen.

Hoewel het populaire spel al een tijd bestaat is het ook voor beginners nog steeds heel leuk. De eerste zeven dagen leef je in een vestiging waar niemand je kan aanvallen zodat je de tijd bent om je eigen stad op te bouwen. Je kunt je legers al vast trainen maar je kunt nog niemand aanvallen.

Het spel The Hobbit Kingdom of Middle Earth is beschikbaar voor zowel Android als de iPhone/iPad

Download hier de The Hobbit Kingdoms of Middle Earth app voor Android
Download hier de The Hobbit Kingdoms of Middle Earth app voor iPhone en iPadGeef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*