The Croods App

The Croods App

13 feb 2019

The Croods app is een game die gebaseerd is op de gelijknamige film The Croods. Dit is een Amerikaanse komische animatiefilm uit 2013. De game is ontwikkeld door Rovio, bekende van de populaire Angry Birds spellen. In de Croods app hou je een klein prehistorisch dorpje draaiende door middel van het hoofdpersonage Grug Crood.The Croods gameplay

De wereld van de familie Crood is erg kleurrijk. Je bekijkt het dorpje waar The Croods wonen van bovenaf. Grug zoekt fruit uit de bomen en verzamelt dieren om zijn gezin van eten te voorzien. Hij maakt allerlei valstrikken om meer dieren te vangen. De dieren die hij vangt zet hij in zijn tuin en maakt ze tam door ze te voeren. Als de dieren tam zijn helpen ze je verder in de game door voedsel te produceren. Je moet ze wel blijven voeren.

The Croods App

Tijd en diamanten

Alles in the Croods game kost tijd. Het produceren van voedsel kost tijd, of het maken van een dierenverblijf of een val. In het begin van het spel krijg je een aantal diamanten waarmee je het spel kunt versnellen. Later in de game moet je ze echter verdienen of kopen van echt geld. Het beste kun je de diamanten die je aan het begin van het spel krijgt zo lang mogelijk bewaren. In het begin kosten alle upgrades namelijk nog niet zo heel veel tijd. En zodra je het spel beter door hebt kan je ook beter beslissen waar je de diamanten aan wilt besteden. Als je op de opa van de familie van Grug klikt kan je zien welke missies je kan uitvoeren om bonussen te krijgen. The Croods is echt een spel die je op je telefoon of tablet hebt staan en het enkele keren per dag een paar minuten tussendoor speelt.

Gratis te downloaden

The Croods is gratis te downloaden voor Android en de iPad / iPhone. Er zijn wel vele in-app aankopen te doen in het spel, maar ook zonder aankopen kun je het spel prima spelen.

Download hier The Croods app voor Android
Download hier The Croods app voor iPhone en iPadGeef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*