Texstra SMS App

exstra SMS App

Textra SMS is het perfecte alternatief voor de standaard Android sms app. Behalve dat Textra sms een mooi uiterlijk heeft is de applicatie ook supersnel. Je kunt veel dingen aan je eigen wensen aanpassen en er zijn honderden smileys die je in je SMS en MMS berichten kan gebruiken.


Waarom Textra SMS gebruiken?

Met de standaard sms app van Android kan je niet veel. Daarom zoeken veel mensen een alternatief. Er zijn een aantal vergelijkbare sms apps maar Textra SMS springt er wel uit. Wereldwijd wordt deze app ook het beste gewaardeerd. Het is allereerst een vrij simpele app die doet wat hij moet doen. Daarbij blijft de snelheid behouden. Maar naast de standaard functies heb je ook een groot aantal andere opties zodat je de app volledig aan kunt passen naar je eigen eisen en wensen.

exstra SMS App

Specificaties van de app

Er zijn vele thema’s beschikbaar in alle mogelijke kleuren. Ook zijn er meer dan 800 smileys die je kunt gebruiken en kun je kiezen tussen de normale of een donkere mode. Je kunt behalve sms en mms berichten direct verzenden ook berichten uitstellen tot het door jouw gekozen tijdstip. Erg handig als je bijvoorbeeld op tijd wilt zijn om iemand te feliciteren met zijn verjaardag!

Verder kun je bepaalde mensen blokkeren, gesproken berichten maken, snapshots maken met je camera en kiezen uit foto’s die je als mms wilt verzenden. Ook kun je kiezen uit verschillende soorten notificaties en geluiden.

Textra SMS kan je gebruiken op vrijwel alle Android telefoons. We hebben nog lang niet alle opties van de app genoemd. Daarvoor kun je beter de app gewoon eens installeren en bekijken. En misschien wordt dit dan ook een van jouw standaard apps op je Android telefoon. De app is gratis al zijn er wel in-app producten te kopen zoals mooie thema’s.

Download de Texstra App voor Android


Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*