Talking Tom Cat 2 App

Talking Tom Cat 2 is een populaire app met een virtuele kat die je moet verzorgen, en die napraat wat je zegt. Na het succesvolle eerste deel van het spel waarin Tom de Kat zich in een steegje bevind, woont de kat nu in een mooi appartement. Als je iets inspreekt op je telefoon herhaalt de kat wat je zegt, met een grappig hoog stemmetje. Ook kan Tom Cat een aantal ondeugende streken uithalen.


Tom de Kat verzorgen

Tom Cat is een virtueel huisdier. Je kunt hem voeren of aaien, of met hem spelen. Hoe vaker je met hem speelt; hoe vaker meer hij van zijn speciale talenten laat zien zoals kussengevechten, melk drinken, kaarsen uit blazen en scheten laten. Als je hem te hard aait heb je zo een kras te pakken! Ook kan je Tom anders aankleden. Zo kun je de kat bijvoorbeeld een cowboy of piratenpak aan laten trekken. In de gratis versie zijn niet alle acties mogelijk. Met in-app aankopen komen er meer dingen beschikbaar.

Talking Tom Cat 2 App voor Android, iPhone en iPad

Toevoegingen en in-app aankopen

De app heeft enkele toevoegingen vergeleken met het eerste deel zoals het gezelschap van Talkin Ben the Dog, die Tom de kat vooral irriteert op de achtergrond. Ook is er een grappige mini-game waar je je in de ruimte bevind en gouden munten moet verzamelen.

Ouders let op: in de app is het mogelijk om in-app aankopen te doen. Op uw Android toestel of iPhone is het wel mogelijk om dit te blokkeren.

Download hier de Talking Tom Cat 2 app voor Android
Download hier de Talking Tom Cat 2 app voor iPhone en iPad

Zie ook:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*