T-Mobile TV Anywhere App

T-Mobile TV Anywhere App

Klanten van T-Mobile kunnen gebruik maken van een app om thuis op hun smartphone of tablet TV te kijken. Met de T-Mobile TV Anywhere app kun je met je smartphone of tablet overal in huis TV kijken zonder extra kosten. Om gebruik te kunnen maken van interactieve TV heb je een internet en bellen abonnement nodig en moet je smartphone of tablet verboden zijn met de interactieve box van T-Mobile.


T-Mobile TV Anywhere App

Wat ook handig is is de ingebouwde TV gids wat een losse TV gids overbodig maakt. Je kunt de T-Mobile TV Anywhere app ook gebruiken als afstandsbediening voor je interactieve box. Ook leuk is de mogelijkheid om een programma te delen op sociale media websites Facebook en Twitter. Iemand anders zijn tweets of berichten volgen kan natuurlijk ook via de app, zo kun je ook mooi zien wat je vrienden aan het kijken zijn.

Programma’s opnemen of beheren is ook mogelijk vanuit de T-Mobile TV Anywhere app alleen heb je dan wel de interactieve box van T-Mobile met een harddiskrecorder nodig. Ook op afstand is opnemen mogelijk!

Download hier de T-Mobile TV Anywhere app voor Android
Download hier de T-Mobile TV ANywhere app voor iPhone en iPad


Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*