SwiftKey Keyboard App

SwiftKey Keyboard App

7 feb 2019

Met de SwiftKey Keyboard app vervang je het onhandige toetsenbord van Android op je mobiele telefoon met die van SwiftKey. Met dit slimme toetsenbord gaat typen veel sneller. De SwiftKey App vervangt je normale Android toetsenbord. SwiftKey Keyboard heeft een swipe invoer, oftewel veeginvoer, waarbij je over de letters kunt vegen. Je hoeft je vinger niet van het scherm te halen.


Bij het normale Android toetsenbord moet je goed mikken, maar bij de SwiftKey app geeft het niet als je af en toe een verkeerde letter raakt. Vanaf de eerste letter worden er al mogelijke woorden getoond zodat je vaak niet het hele woord hoeft in te typen (bij elkaar hoeft te vegen) maar het juiste woord al kunt selecteren als je enkele letters hebt getypt.

SwiftKey Keyboard App

SwiftKey onthoudt jouw manier van typen

De app is slim, en onthoudt woorden die je veel gebruikt en zo vind je steeds sneller het juiste woord. Ook onthoudt SwiftKey Keyboard zinsdelen en jouw manier van praten zodat hij steeds beter kan voorspellen wat je wilt gaan typen. Vaak al voor je een letter hebt getypt.

Het voordeel van de app is dat je veel sneller een tekst kan typen en je niet precies op een letter hoeft te klikken en minder vaak mis klikt. En als het mis gaat dan bevat SwiftKey autocorrect in 60 verschillende talen en drie tegelijkertijd. Zo hoef je niet steeds als je overschakelt naar een andere taal eerst een andere taal te selecteren.

SwiftKey Keyboard is zeer populair en bevat waarschijnlijk een van de beste tekstvoorspelling- en herkennings- software.

Download de SwiftKey Keyboard app voor Android.


Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*