Sudoku App

Sudoku App

13 feb 2019

Op zoek naar een app met het populaire spel Sudoku? Probeer dan eens de gratis Sudoku app voor zowel beginners als gevorderden. Een sudoku is een puzzel waarbij je de cijfers 1 tot en met 9 in moet vullen in een speelveld bestaande uit negen bij negen vakjes die gegroepeerd zijn als negen blokken van drie bij drie vakjes. De cijfers moet je zo invullen dat in elke horizontale lijn én in elke verticale kolom en in elk van de negen blokjes de cijfers 1 tot en met 9 één keer voorkomen. In een aantal vakjes zijn de cijfers al ingevuld.Sudoku App

Sudoku puzzels werden al in 1979 bedacht, maar kregen pas in 1984 de Japanse naam Sudoku. In Nederland werden Sudoku’s pas in 2005 geïntroduceerd. Sindsdien zijn ze bij velen populair. De gratis Sudoku app is erg duidelijk, en eenvoudig te bedienen. De app bevat een tutorial zodat je ook als beginner Sudoku’s leert op te lossen. Er zijn makkelijke puzzels en ook moeilijker.

De Sudoku app bevat ook verschillende spelvarianten, zoals de standaard sudoku, X-Sudoku, Hyper-Sudoku, Percent-Sudoku, Kleur-Sudoku en Squiggly Sudoku. Als je van Sudoku houdt, of het wil leren moet je deze app zeker eens proberen!

Download hier de Sudoku app voor Android
Download hier de Sudoku app voor iPhone en iPadGeef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*