Stickman Hook App

Stickman Hook is een verslavend platformspel waarbij je je stickman mannetje naar de finish moet brengen. Hierbij moet je als een bal stuiteren, slingeren en springen van platform naar platform zonder in de afgrond te vallen.


Stickman Hook App

Stickman Hook gamepay

In Stickman hook begin je in een eenvoudig level en als die die gehaald hebt ga je naar een volgende. De levels worden steeds moeilijker. Als een soort Spiderman slinger je aan touwen naar het volgende platform. Dit doe je door een touw om een grijze bol te hangen en dan kan je eraan zwaaien. Terwijl je door de lucht vliegt werp je je touw om de volgende bol zodat je steeds dichter bij de finish komt.

Er zijn ook springkussens waarbij je verder stuitert als je erop springt. Je stickman rolt zich tussen de sprongen door steeds op als balletje waarbij je vaart kan maken voor een volgende sprong. Hoe sneller je gaat hoe betere sprongen je kunt maken.

Het spel is leuk om te spelen maar helaas is er wel vrij veel reclame aanwezig. Dat is gedaan om de app gratis te kunnen houden.

Download de Stickman Hook app voor Android
Download de Stickman Hook app voor iOS


Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*