Steet View in Google Maps App

Steet View in Google Maps App

Google Maps Street View is een zeer populair onderdeel van Google Maps. Met de Google Street View app kan je de wereld op straatniveau ontdekken. Zo kan je je eigen buurt bekijken of van een bestemming waar je heen moet. In 2007 lanceerde Google Street View als aanvulling op Google Earth en Google Maps. Op Google Streetview kan je op de kaarten inzoomen tot op straatniveau. Je kan 360 graden panorama foto’s bekijken.


Dat houdt in dat je als je in een straat staat alle kanten op kunt kijken.En niet alleen kijken; je kunt je ook door de hele buurt voort bewegen, en gebouwen en straten vanuit verschillende richtingen en hoeken zien.

Steet View in Google Maps App

Met Street View kan je op deze manier kan je een virtuele reis rond de wereld maken. In Nederland zijn nu bijna alle steden en dropen in Street View te zien. Van sommige dorpen zijn nog alleen de hoofdwegen in beeld gebracht, maar ook dit wordt continu verbeterd. Zo is er dus steeds meer te zien.

De Google Street View app is erg handig als je bijvoorbeeld naar een onbekend adres moet. Dan kun je alvast zien hoe de buurt en het huis of pand op het adres eruit ziet. En behalve handig is het vooral erg leuk! Kijk ook altijd even naar de datum waarop de foto’s zijn genomen. Zo moest ik laatst naar een onbekend adres en daar zou een piepklein huisje staan. Toen ik daar kwam stond daar echter een heel groot gloednieuw gebouw! Bleek dat de foto’s al vijf jaar oud waren!

Om StreetView te gebruiken open je Google Maps. Dan kun je naar een plaats zoeken en daar inzoomen, of je kunt naast de kaart klikken op de optie Street View.

Download de Steet View in Google Maps app voor Android
Download de Steet View in Google Maps app voor iPhone en iPad


Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*