SOS op Reis App

SOS op Reis App

3 feb 2019

Op reis kunnen er allerlei dingen mis gaan. Het is dan belangrijk dat je telefoonnummers van allerlei instanties bij de hand hebt. Met de SOS op Reis app op je telefoon heb je alle belangrijke informatie en telefoonnummers altijd bij je. Er kunnen zoveel dingen misgaan als je op vakantie bent. Je portemonnee met daarin je verzekerings- en bankpasjes kan gestolen worden of kwijt raken. Je kan je paspoort verliezen of je ID kaart valt uit de boot tijdens het kano’en.


SOS op Reis App

Je kan struikelen en je arm breken, of je kind is ziek en je wilt echt even naar de dokter. Met de SOS op Reis app kan je meteen actie ondernemen. Waar je ook bent. De app wordt gratis aangeboden door SOS International, de alarmcentrale die wereldwijd hulp biedt aan reizigers.

De app geeft alle belangrijke nummers van het land waar je je bevindt. Als je de app opent kun je meteen de nummers van de ambulance, politie en brandweer vinden, alsmede de Nederlandse Ambassade in het land waar je bent. Ook kun je alle telefoonnummers van Nederlandse verzekeringsmaatschappijen, en de alarmcentrales van deze autopech-, autoschade-, reis- en zorgverzekeraars.

In de SOS op Reis app vind je ook alle nummers van banken en creditcardmaatschappijen, zodat je direct je bankpas of creditcard kunt blokkeren als je deze verliest. De SOS op Reis app bevat ook de mogelijkheid om autoschade rechtstreeks digitaal te melden bij je autoverzekeraar.

Een andere handige functie van de SOS op Reis app is dat de app via GPS bijhoudt waar je je exact bevind. Dat is handig voor als je de alarmcentrale of politie belt. En je kunt de locatie ook meteen via de app delen op sociale media zoals Twitter en Facebook, zodat je bijvoorbeeld je familie of vrienden kunt laten weten waar je op dat moment bent. Voor dat je op reis gaat kun je bovendien polisnummers en dergelijke alvast in de app opslaan mocht je die later nodig hebben.

Download hier de SOS op Reis app voor Android
Download hier de SOS op Reis app voor iPhone en iPad


1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*