SongPop App

27 jan 2019

SongPop is een muziekquiz app en heeft zijn bekendheid met name te danken aan zijn populariteit op Facebook. Daarom komt SongPop nu ook met een eigen SonPop app voor smartphones en tablets zodat je altijd en overal gebruik kunt maken van SongPop, waar je ook bent. Je kunt met de SongPop app spelen tegen Facebook vrienden of willekeurige tegenstanders.


In SongPop is het de bedoeling muziekfragmenten te raden. Je krijgt een kort fragment van een liedje te horen en vier antwoorden waar je uit moet kiezen. Je moet dan zo snel mogelijk het juiste liedje raden, want elke milliseconde telt om de meeste punten binnen te harken en zo je tegenstander te verslaan. Elke wedstrijd bestaat uit een paar vragen, wie de meeste goed heeft en het snelst heeft gedrukt is de winnaar.

SongPop App voor Android, iPhone en iPad

Je hebt in SongPop eerst maar een paar genres waar je uit kan kiezen, kies daar een genre waar je goed in bent, zoals bijvoorbeeld jaren 80, of rock. Zo versla je je tegenstander wat gemakkelijker, maar let op want hij doet waarschijnlijk hetzelfde.

Na elke ronde krijg je punten in de vorm van muntjes, die kun je later gebruiken om dingen te kopen zoals nieuwe muziekgenres. De genres zijn gepersonaliseerd voor jouw land, zo is ook Nederlandstalig van de partij.

Een paar voorbeelden van genres die je tegen kunt komen in SongPop:

  • Love Songs
  • Classic Rock
  • Today’s Hits
  • 90’s Alternative
  • 80’s Collection
  • 60’s Collection

En nog veel meer…

SongPop app is een leuke en verslavende muziekquiz en is ideaal om de muziekkennis te testen van jou en je vrienden.

Download hier de SongPop app voor Android
Download hier de SongPop app voor iPhone en iPad


Zie ook:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*