Slaapliedjes App

Slaapliedjes App

Met de Slaapliedjes app valt jouw baby of peuter gegarandeerd snel in slaap. De Engelstalige app is gratis en bevat vijf prachtige slaapliedjes die kinderen helpen te ontspannen en te gaan slapen. Heb jij een kind dat moeite heeft om in slaap te vallen? Zit jouw kind ’s avonds nog boordevol energie en komt het steeds zijn bed uit omdat het niet kan slapen? Dan is de Slaapliedjes app voor jou.


De slaapliedjes zijn speciaal geselecteerd omdat ze rustgevend zijn. Al vele kinderen vielen door deze muziek in slaap. Ze zijn eenvoudig en repetitief wat helpt bij het in slaap vallen van je kind. Na een tijd associeert het kind de muziek met slapen en zal het steeds sneller in slaap vallen.

Slaapliedjes App

Met de Slaapliedjes app kan je zelf de timer instellen op het aantal minuten. Ook kan je de liedjes instellen als alarm of ringtone. De achtergrond bij elk liedje is ook apart in te stellen.

Je kunt kiezen uit de volgende liedjes:

01-Music Box Lullaby
02-Hushhaby
03-Somewhere
04-Sleep Soundly
05-Good night, sleep well

Per liedje kan je in de app ook kijken waar het oorspronkelijk vandaan komt. En je kan tips lezen over hoe je beter kunt slapen, hoe je kunt relaxen en hoe je moet ademen. Dit is echter wel allemaal in het Engels. Voor de slaapliedjes voor je kind maakt dit echter helemaal niets uit. Ook veel volwassenen kunnen hier goed op slapen!

Download hier de Slaapliedjes app voor Android
Download hier de Slaapliedjes app voor iPhone en iPad (alternatief)


Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*