Ski Tracks App

Ski Tracks App

5 feb 2019

Voor wintersporters die gaan skiën of snowboarden is de Ski Tracks app een echte must! Activeer de app en draag je telefoon bij je als je gaat skiën, en dan houdt de app alle gegevens bij van je afdalingen. Zo weet je aan het eind van de dag precies hoe ver je hebt geskied, hoe lang je erover hebt gedaan, je gemiddelde en maximale snelheid, de hoogtes waarop je hebt geskied en nog veel meer.De meest complete Ski Tracks app

De Ski Tracks houdt talloze dingen bij tijdens het skiën. Aan het eind van de dag kan je precies zien welke route je hebt afgelegd. Om het nog leuker te maken kan je foto’s maken tijdens het skiën en de app onthoudt precies waar je welke foto hebt gemaakt. Ook het delen van foto’s op bijvoorbeeld Facebook of per e-mail kan makkelijk via de Ski Tracks app.

En alsof dat nog niet genoeg is, met dezelfde app kun je tijdens het skiën ook muziek afspelen. Zo hoef je onderweg niet steeds van app te wisselen. En voor degenen die na het sporten van schnitzels en glühwein houden, de app houdt ook per dag bij hoeveel calorieën er verbrand zijn.

Ski Tracks App

Energiezuinig

Als je de hele dag op de piste bent met je telefoon en de app aan, dan zou je denken dat de batterij van je telefoon snel leeg is. Maar de Ski Tracks app is energie zuinig gemaakt. Op de achtergrond houdt hij alles bij en pas wanneer je het scherm van je telefoon aan zet maakt hij alle analyses. Als je dus een zwakke batterij hebt wacht je gewoon tot je weer op je hotelkamer bent voor je de gegevens in de app bekijkt.

De Ski Tracks app downloaden

De Ski Tracks app is beschikbaar voor Android en iOS. Hij kost wel 0.95 euro maar dat geld is deze applicatie zeker waard. Het is dé meest complete app op het gebied van wintersport. En de meest populaire.

Download hier de Ski Tracks app voor Android
Download hier de Ski Tracks app voor iPhone en iPadGeef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*