Shazam App

Shazam App

7 feb 2019

Shazam is een app om muziek te herkennen. Je pakt een leuk liedje en neemt en paar seconden muziek op met je smartphone of tablet en de Shazam app geeft dan de naam van de artiest, de titel van het liedje en eventueel het album waarop de song is verschenen. De Shazam app bestaat er in twee soorten: De gratis versie en de betaalde versie. Met de gratis versie kun je maar een paar nummers per maand herkennen.De betaalde versie, Shazam Encore, kun je onbeperkt gebruiken. Ook zijn er in de betaalde versies geen reclame advertenties, en zijn er meer functies beschikbaar. Zo kun je muziekfragmenten van 30 seconden opnemen en later weer afspelen, of meer informatie krijgen over de artiest of het liedje.

Shazam App

In Shazam Encore kun je nadat een liedje herkend is meteen door klikken naar de YouTube video van de song. Ook kun je het liedje delen met Facebook of Twitter. Bovendien kun je tegen betaling het originele nummer downloaden bij Amazon MP3.

Shazam of Shazam Encore is beschikbaar op de meeste smartphones of tablet. Let wel op: Shazam is helaas (nog) niet in staat om muziek te herkennen van Nederlandse artiesten. Tenzij ze ook nummers in het buitenland hebben.

Download hier de Shazam app voor Android
Download hier de Shazam app voor iPhone en iPadGeef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*