Schiphol App

Schiphol App

Met de Schiphol Amsterdam Airport app kun je alle actuele aankomende en vertrekkende vluchten bekijken op vliegveld Schiphol. Zo heb je altijd de juiste informatie bij de hand voor als je iemand op moet halen of zelf vliegt. De app is de officiële app van Amsterdam Airport Schiphol. Je kunt alle vluchten van en naar Schiphol zien van gister, vandaag en morgen. Je kan een bepaalde vlucht selecteren en als er iets veranderd aan de vlucht ontvang je een (push) notificatie.


Zo ben je altijd op tijd. Je kunt eenvoudig een vlucht vinden door te zoeken op bestemming, luchtvaartmaatschappij of het vluchtnummer.

Schiphol App

De Schiphol Amsterdam Airport app bevat informatie over parkeren bij het vliegveld. Ook kun je direct een parkeerplaats reserveren op een van de parkeerterreinen van Schiphol. Ook heeft de app informatie over de winkels op Schiphol voor- en na de douane en de laatste Special Offer aanbiedingen, en kun je bepaalde producten alvast reserveren.

De gratis app bevat ook een gedetailleerde plattegrond van Schiphol. Zo kun je snel de aankomst- en vertrekhallen vinden, of de lounges, winkels of een bepaald restaurant. Ook vind je info over de bagageafhandeling, het openbaar vervoer van en naar Schiphol, en overige faciliteiten van het vliegveld.

Download de Schiphol Amsterdam Airport app voor Android
Download de Schiphol Amsterdam Airport app voor iPhone en iPad


Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*