Route 66 Kaarten en Navigatie App

Route 66 Kaarten en Navigatie App

De Route 66 Kaarten en Navigatie App geeft toegang tot vele kaarten langs Route 66 (Verenigde Staten) en werkt ook als navigatiesysteem. Toegang tot de meeste standaard kaarten is gratis. In de app kan je tegen betaling toegang krijgen tot al het materiaal. Maar je kan de app dus eerst uitproberen om te kijken of het wat voor je is.


De Route 66 app geeft direct toegang tot 100 plattegronden en je kan de recentste versie van alle wegenkaarten die je nodig hebt downloaden via de app. Een licentie voor verkeersinformatie, en flitspalen kan je ook binnen de app kopen.

Route 66 Kaarten en Navigatie App

Hoewel je de navigatie software offline kan gebruiken door middel van gps, heb je wel een internetverbinding nodig om de app te installeren en om de recentste kaarten te downloaden. Door middel van smart caching wordt er nooit een kaart dubbel gedownload. De app bevat kaarten voor de meeste landen ter wereld. De app zelf is beschikbaar in ongeveer 60 talen en dialecten.

Hoe navigeer je in de Route 66 app

De bediening van de app is vrij eenvoudig. Je zoekt de locatie op met de zoekfunctie en start meteen de navigatie. Er komen zowel aanwijzingen in het scherm, als gesproken aanwijzingen. Het is ook mogelijk om je zoekresultaten op te slaan. Er zijn vele kleurenschema’s waar je uit kunt kiezen en een automatische dag- en nachtstand. In grote steden overal ter wereld zijn er gedetailleerde 3D gebouwen, en je hebt direct toegang tot Wikipedia en de lokale weersverwachtingen. Favoriete locaties kun je meteen delen met je vrienden.

Met de Route66 Kaarten en Navigatie app kun je ook heel eenvoudig benzinestations, parkeerplaatsen en hotels langs je route vinden. Ook kun je kiezen tussen de langste route of de snelste route, en kun je tussenstops toevoegen. De app is niet alleen voor automobilisten, maar ook voor voetgangers of fietsers. De app bevat een automatisch kompas voor voetgangers. Zo loop je nooit meer de verkeerde kant uit.

Als je gaat touren langs Route 66 is dit een handige app. Al heb je gratis alternatieven die minstens net zo goed zijn.

Download hier de Route 66 Kaarten en Navigatie app voor Android


2 Reacties

 1. hallo
  ik gebruik al vanaf 2005 route 66
  maar de kaarten kloppen niet meer
  is daar een oplossing voor
  ik vind het een erg fijn programma en ook al
  heb ik nu 77 lentes achter me ik zou het graag weer gebruiken
  eli

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*