Theme Park App

Theme Park App

13 feb 2019

Met de Rollercoaster Tycoon app creëer je je eigen Pretpark met achtbanen, winkels, decoraties en vele attracties!Met de app Rollercoaster Tycoon Touch speel je het populaire spel op je mobiele telefoon en tablet. In dit bouwspel bouw je je eigen pretpark. Je begint met een vrijwel leeg park en door meer dan 250 attracties (diverse kermisattracties, achtbanen, paden, restaurants, winkels, decoraties) toe te voegen bouw je zo het pretpark van je dromen.

Theme Park App

Met de achtbaanbouwer kan je je eigen unieke achtbaan tekenen. JE kan de treintjes, baan en stations eenvoudig aanpassen. Ook kan je de kleuren van al je attracties aanpassen. Alle attracties zijn prachtig gerenderd en geanimeerd in 3D.

Hoe mooier je pretpark is hoe meer geld je verdient van je bezoekers. Elke dag kun je nieuwe missies voltooien zodat je geld krijgt om betere attracties te bouwen. Ook zijn er wekelijkse uitdagingen waarmee je beloningen kunt verdienen. En natuurlijk kan je je pretpark delen met je vrienden.

De belangrijkste functies van Rollercoaster Tycoon:

  • Bouw meer dan 250 verschillende attracties, parkversieringen, paden, restaurants, shops enzovoorts.
  • Met de achtbaanbouwer bouw je prachtige achtbanen.
  • Kies een thema of wijzig de kleur van al je attracties.
  • Zorg dat je bezoekers tevreden blijven en bepaal zelf de toegangsprijzen. Ook maak je reclame om meer bezoekers te werven.
  • Voltooi missies om kaarten te verzamelen. Er zijn 700 kaarten van uiteenlopende zeldzaamheid: gewoon, zeldzaam, episch of legendarisch. Bereik de hogere niveaus en speel nieuwe kaarten vrij en open iedere dag kaartpakketten om die te krijgen.
  • Bezoek de parken van je vrienden en ruil kaarten met elkaar.

Door de vele 3D graphics is Rollercoaster Tycoon te spelen op Android telefoons en tablet met minimaal 1GB geheugen en Android versie 4.4 of hoger.

Download de Rollercoaster Tycoon Touch app voor Android
Download de Rollercoaster Tycoon Touch app voor iPhone en iPadGeef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*