RingCredible App

RingCredible App

11 feb 2019

De RingCredible app stelt je in staat om via internet naar mobiele en vaste nummers te bellen. Diegene die je belt hoeft de RingCredible app niet beslist geïnstalleerd te hebben op zijn smartphone of tablet, hij of zij hoeft zelfs niet eens online te zijn. RingCredible ondersteund toestellen met WiFi, 3G en 4G. In Nederland kost het bellen maar 1 cent per minuut als hij wil bellen naar een vaste lijn, en 7 cent naar mobiele nummers. De RingCredible app is van Nederlandse afkomst.RingCredible App

Vooral buiten je belbundel kan dit je een enorme kostenbesparing opleveren. De makers van de App beweren zelfs 70% goedkoper te zijn dan concurrent Skype en 90% goedkoper dan je eigen internet provider. Mocht dit zo zijn dan kon wel eens de nekslag betekenen voor diensten van T-Mobile, Vodafone, KPN etc. Tenzij ze meegaan met apps als RingCredible en Viber.

Je kunt de app gratis uitproberen en je krijgt ook nog eens 50 cents gratis beltegoed cadeau, waar je ongeveer een kwartiertje mee kunt bellen. Het is mogelijk om rechtstreeks vanuit de app beltegoed in te kopen.

Update januari 2019: Deze app is niet meer beschikbaar.Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*