Regenmeter App

Regenmeter App

16 feb 2019

De Regenmeter app is een Weer app waarmee je heel nauwkeurig de hoeveelheid regen kunt meten van een bepaalde locatie of van de plaatst waar je op dat moment bent via GPS. Om de neerslag van een bepaalde locatie op te vragen hoef je alleen maar de straatnaam, postcode of woonplaats in te voeren en de app doet de rest. Bij actueel weer krijg je een mooie regenbeker te zien met de hoeveelheid gevallen regen op je huidige locatie, hier kun je ook 3 uur, 6 uur, 12 uur en 24 uur terugkijken.


Regenmeter App

Bij een bepaalde periode krijg je de data te zien via een overzichtelijke grafiek. Hier kun je ook kiezen uit overzicht per week of per maand in te zien. Tot slot heb je nog de beschikking over een zeer nauwkeurige buienradar. De app haalt zijn data bij het klimatologisch KNMI neerslagmeetnet weg en bij buienradar en is daarom zeer betrouwbaar.

De Regenmeter app ziet er zeer netjes, overzichtelijk en grafisch uit. De app is niet zo uitgebreid als andere weer apps maar zeker de moeite waard om eens te proberen.

Download de Regenmeter app voor Android
Download de Regenmeter app voor iPhone en iPad


1 Reactie

  1. Hallo kan deze app niet op iPad krijgen os 13.4.2 .
    Melding is niet beschikbaar
    Graag aangeven wat te doen want op onze oude iPad werkte hij perfect

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*