Regenmelding App

Regenmelding App

16 feb 2019

De Regenmelding App is een handige app die je vroegtijdig kan waarschuwen voor naderende regenbuien. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als je bij het water zit te vissen of iets anders aan het doen bent waar je niet snel kunt schuilen voor de regen, met deze app voorkom je dus een nat pak. Naast het instellen van je locatie kun je ook instellen hoeveel minuten voor de bui je een waarschuwing wil ontvangen. De Regenmelding app is ook in staat je locatie automatisch te bepalen via GPS.


Regenmelding App

Zelf bepalen wanneer je regenmelding ontvangt

Ook kun je aangeven of je een melding wil ontvangen bij lichte regen of bijvoorbeeld een wolkbreuk, je bepaald dus zelf hoe hard het moet regen voor de app je een melding stuurt. En je kunt aangeven dat je ’s nachts of op een ander tijdstip niet gestoord wil worden door de app.

Met deze app krijg je ook een echte buienradar zoals je die wel kent van de Buienradar app. Hiermee kun je in realtime en met vloeiende animaties de bui bestuderen, of hij bijvoorbeeld net bij je langsgaat of niet. Ook de handige neerslaggrafiek is een handig middel om snel te zien wanneer het op een bepaalde locatie gaat regenen.

De meldingen die je krijgt van de Regenmelding app hebben ook een eigen geluid, zo hoor je bij lichte regen een druppel geluid en bij onweer een hevige bui. Al met al een handige app voor de mensen die vaak onderweg zijn en niet steeds op de buienradar willen kijken.

Download de Regenmelding app voor Android
Download de Regenmelding app voor iPhone en iPad


1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*