Rabo Bankieren App

Rabo Bankieren App

De Rabo Bankieren app is de gratis app van de Rabobank voor je tablet of smartphone met Android. Als je deze app gebruikt kun je altijd en overal je banksaldo checken of geld overmaken. De Rabo Bankieren app is te gebruiken door iedereen met een bankrekening bij de Rabobank. Als je de app gedownload heb open je hem en doorloop je de stappen op het scherm van je telefoon of tablet. Hierbij heb je alleen je bankpas en Random Reader nodig.


Inloggen op de Rabo Bankieren app

Je kiest een persoonlijke toegangscode voor de app, en daarna kan je meteen inloggen en gebruik maken van de app. Let op: als je al een toegangscode voor Rabofoon hebt kan je deze code ook gebruiken voor de Rabo Bankieren app. Ook kun je ervoor kiezen om een nieuwe toegangscode te maken.

Rabo Bankieren App

De functies van de app op een rij:

  • Saldo van je bankrekeningen checken.
  • Per bankrekening je af- en bijschrijvingen zien. Al je normale bankrekeningen worden standaard weergegeven in de App.
  • Geld overmaken naar andere rekeningen. Naar rekeningnummers waar je langer dan 1 maand geleden en korter dan 15 maanden geleden geld over hebt gemaakt hoef je geen Random Reader te gebruiken. Hierbij geldt wel een limiet van 1000 euro per week.
  • Geld overmaken van en naar je eigen (spaar) rekening zonder gebruik te hoeven maken van je Random Reader.
  • Betaalopdrachten inplannen.
  • Betaalopdrachten bewaren. Dit is handig als je geld wilt overmaken maar je hebt je Random Reader even niet bij de hand. Je kunt alle gegevens van de betaling al vast invullen en dan maximaal 24 uur bewaren zodat je op een later tijdstip snel je betaling af kunt ronden.
  • Gebruik maken van je adresboek.
  • Creditcard uitgaven bekijken.

Voor vragen en antwoorden over deze app ga je naar www.rabobank.nl/appinfo.

Download de Rabo Bankieren App voor Android
Download de Rabo Bankieren App voor iPhone en iPad


Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*