Hooikoorts en Pollen App

Hooikoorts en Pollen App

Voor de mensen die regelmatig last hebben van hooikoorts is er nu de handige hooikoorts en pollen app van A.Vogel.. Met deze hooikoorts app kun je de vooruitzichten en verwachtingen van de komende dagen bekijken, zo houdt de app je op de hoogte wanneer er bepaalde bloemen of planten veel pollen veroorzaken in de lucht. Ook kun je informatie opvragen over de desbetreffende bloem of plant zodat je precies weet wie de veroorzakers zijn van de pollen en dus hooikoorts.


Op de kaart van Nederland kun je zien welk gebied het meest last heeft van pollen in de lucht. Per provincie wordt er dan met iconen aangegeven hoe de situatie er voor staat, zo kan er komen te staan van: gunstig, niet zo gunstig, ongunstig of zeer ongunstig. Het is ook mogelijk om via een filter je eigen woonplaats in te voeren, of te filteren op pollensoort.

Hooikoorts en Pollen App

Als je zelf last hebt van pollen kun je dit ook meteen doorgeven met de Pollen app zodat jou informatie wordt verwerkt in de app zodat andere gebruikers er ook wat aan hebben. Met schuifjes kun je aangeven waar je last van hebt zoals: tranen, branderige ogen, jeukende neus, slaapklachten, niezen of benauwdheid.

Let op! De app is inmiddels niet meer beschikbaar. Wel hebben we een alternatief gezocht

Download de Hooikoorts en Pollen App voor Android


Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*