Pip Camera Fotobewerker App

Pip Camera Fotobewerker App

Pip Camera Fotobewerker is een gratis app om je selfies en andere foto’s op te vrolijken met een mooie fotolijst. Er zijn honderden verschillende soorten frames waarmee je jezelf op een sieraad, bord of glas kan plaatsen of op de cover van een tijdschrift.


Pic in pic modus

De Pip Camera (picture in picture) app is gespecialiseerd in het plaatsen van je foto in een foto. De achtergrond wordt bijvoorbeeld automatisch vervaagd terwijl je selfie op een glazen hanger wordt geplaatst. Met slechts enkele klikken bereik je een fantastisch resultaat.

Pip Camera Fotobewerker App

Functies van Pip Camera

Je kan foto’s die je opgeslagen hebt op je Android telefoon of tablet importeren in de app. Ook kan je met de camera van je toestel direct een foto maken via de app. In de Pip Camera app selecteer je dan een van de vele frames of lay-outs. Er zijn ook inmiddels meer dan twintig foto filters waarmee je je foto’s kan versieren. Als je een onscherpe foto hebt wordt die automatisch scherper gemaakt zodat je altijd een goed resultaat krijgt. Als de foto precies naar jouw wens is kan je hem meteen delen met je vrienden op Facebook, Twitter of Instagram.

De app is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Download de Pip Camera Fotobewerker app voor Android
Downlaod de Pip Camera Fotobewerker app voor iPhone en iPad


Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*