Pinterest App

Pinterest App

7 feb 2019

Met de Pinterest App kun je inloggen op je Pinterest account en zo vanaf je tablet of smartphone met Android een foto, video of stuk tekst plaatsen op je Moodboard. Voor diegenen die nog niet weten wat Pinterest is: Pinterest is een sociale netwerk website die werkt als een openbaar prikbord. De gebruiker kan een eigen Moodboard, oftewel prikbord, aanmaken en daarop foto’s, video’s of artikelen vast pinnen.


Zodra het item op je moodboard staat kan iedereen het zien. Pinterest is dus eigenlijk niets anders dan het openbaar delen van items.

Pinterest App

Je kan Pinterest gebruiken voor jezelf om leuke dingen die je op internet vind te bewaren voor later. Of je kunt je richten op een bepaald onderwerp en daar allerlei leuke dingen over verzamelen. Behalve zelf dingen plaatsen kan je ook zelf op zoek gaan naar pins en prikborden van anderen.

De Pinterest app werkt heel makkelijk en is gratis. Het is nu ook mogelijk om pins die je online tegen komt via de Pinterest app door te sturen naar je vrienden op Twitter, Facebook of e-mail. De app is ook beschikbaar voor de iPhone / iPad.

Download de Pinterest app voor Android
Download de Pinterest app voor iPhone en iPad


Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*