PicsArt Photo Studio App

PicsArt Photo Studio App

7 feb 2019

Met de PicsArt Photo Studio app kun je al je foto’s op je smartphone of tablet bewerken. En behalve je foto bewerken kun je ook een collage maken van al je foto’s of de foto’s of collages delen op je sociale netwerken. Het is een van de meest complete gratis foto bewerkingsprogramma’s voor Android. Als je de gratis foto bewerkings app opent kun je een foto openen en meteen bewerken en effecten aan toe voegen met de vele ingebouwde functies.Ook als je nog geen foto hebt kun je deze vanuit de PicsArt Photo Studio app maken met de camera op je tablet of smartphone.

PicsArt Photo Studio App

Je foto kun je editen met alle standaardfuncties van een fotobewerkingsprogramma, zoals uitsnijden, roteren, spiegelen, de kleuren aanpassen, contrast en dergelijke aanpassen, en kiezen uit vele filters zoals een cartoon, lachspiegel, lichteffecten of olieverfschilderij. Ook kun je rode ogen weghalen, vlekken weghalen of een rand toevoegen aan je foto.

Met de app kun je ook heel eenvoudig tekeningetjes, stickers of tekst invoegen. Zo kun je bijvoorbeeld een stripverhaal van je eigen foto’s maken.Hoewel de app op zich eenvoudig te gebruiken is, moet je er wel de tijd voor nemen om alle functies te ontdekken. PicsArt Photo studio is behalve voor Android ook beschikbaar voor de iPhone.

Download de PicsArt Photo Studio app voor Android
Download de PicsArt Photo Studio app voor iPhone en iPadGeef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*