Pic Collage App

Pic Collage App

5 feb 2019

Pic Collage app is de snelste manier om een fotocollage te maken van je foto’s op je smartphone. Ook kun je collages van anderen zien en je eigen gemaakte collage delen via sociale media. De Pic Collage app is zeer makkelijk in gebruik. Je kunt door middel van enkele klikken foto’s toevoegen. Dit kunnen zelf gemaakte foto’s op je smartphone zijn, maar ook foto’s uit de bibliotheek, je Facebook profiel of Google Afbeeldingen.Pic Collage App

De foto’s kun je plaatsen waar je maar wilt en je kunt ook meerdere foto’s tegelijk toevoegen. Vervolgens kun je de foto’s rangschikken, groter of kleiner maken of draaien, zoals jij wilt. Als je klaar bent kan je nog tekst of stickers toevoegen. Je kan kiezen uit een aantal gratis stickers, of eventueel een sticker kopen.

Ook de achtergrond van je collage kan je veranderen door uit een van de 12 patronen en 16 kleuren te kiezen. Het resultaat is een unieke schitterende collage van je vakantiefoto’s of de verjaardag van je oma.

Met de share optie kun je je collage opslaan en meteen delen met je sociale media zoals Twitter, Facebook, Instagram of Tumblr. Ook is het mogelijk om je collage per e-mail te versturen of als postkaart.

De Pic Collage is door zijn zeer eenvoudige gebruik al erg populair in de Verenigde Staten en Japan. De app is beschikbaar voor Android, iPhone en iPad.

Download hier de Pic Collage app voor Android
Download hier de Pic Collage app voor iPhone en iPadGeef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*