Pet Rescue Saga App

Pet Rescue Saga App

14 feb 2019

Voor de echte puzzelliefhebbers is er weer een nieuw deel uit de Saga serie verschenen. De Pet Rescue Saga app is een leuke variant op de populaire spellen Candy Crush Saga en Bubble Witch Saga. Beiden van dezelfde makers. Dit keer draait alles echter om dieren, zo heb je konijnen, varkens, honden, katten, vogels, fretten, panda’s, eekhoorns etc. Je moet de dieren redden door banen van aaneenpassende blokken weg te spelen die naar een dier toe lopen.Pet Rescue Saga App

Dit doe je door twee of meer blokken met dezelfde kleur te combineren waarna ze verdwijnen. Je zult zien dat de dieren dan zakken, als een dier de onderkant van het speelveld heeft bereikt is het vrij en kan het weglopen. Hier krijg je veel punten voor. Ook zul je zien dat er soms een dier in een kooi gevangen zit. Die kun je bevrijden door de blokken om de kooi heen weg te spelen, die blokken moeten dan wel dezelfde kleur hebben als de kooi.

Net als bij Candy Crush Saga moet je bij Pet Rescue Saga per level een doel of missie halen zoals een x aantal punten halen, red een x aantal dieren, speel een x aantal blokken weg etc. Het aantal zetten die je nog over hebt staat beneden in het scherm.

Ook in Pet Rescue Saga heb je de beschikking over extra’s zoals bonussen en boosters. Hieronder volgt een korte uitleg wat die extra’s allemaal doen.

Raketten

Een hele leuke en vooral handige is de raket. Elke keer als je blokken weg speelt van het speelveld laad de raket langzaam op. Als de raket helemaal vol is kun je hem afschieten op een rij naar keuze. De raket ontploft en vernietigt dan de hele rij. Super handig maar maak hier wel gebruik van als de raket helemaal opgeladen is, want des te sneller is de volgende weer geladen.

Ballonnen

Ballonnen verschijnen af en toe op het speelveld. Als je een ballon opblaast verdwijnen alle blokken met dezelfde kleur als de ballon van het veld. Erg handig dus!

Bommen

Bommen werken op dezelfde manier als ballonnen alleen nu verdwijnen alleen de blokken direct om de bom heen.

X2

X2 zijn punten verdubbelaars waarmee je veel punten kunt scoren met een blokken combinatie. Maak een zo lang mogelijke kleurencombinatie blokken en als daar dan een X2 tussen zit krijg je dubbel zoveel punten. Ze zijn erg handig als je een doel of missie hebt waarin je zo snel mogelijk in een beperkte tijd een x aantal punten moet halen.

Elke keer als je begint met spelen begin je met 5 levens. Je bent een leven kwijt als je je doel of missie niet haalt. Als je levens op zijn moet je een half uur wachten voor een nieuw leven. En als je echt niet kan wachten kun je in Pet Rescue Saga ook je vrienden op Facebook om levens vragen.

De Pet Rescue Saga App kent ongeveer 200 levels terwijl de Facebook versie er maar liefst meer dan 300 kent. Wel een beetje vreemd dat dit percentage zo scheef loopt met elkaar. Maar je kunt het spel dus spelen op smartphone, tablet met deze app of met een PC of je laptop via de website van Facebook.

Pet Rescue Saga App voor Android, iPhone en iPad

Geld en munten verdienen

Door het behalen van veel punten of het volbrengen van een missie krijg je als beloning gouden munten of coins. Je kunt zien hoe goed je een level hebt gespeeld aan het aantal sterren wat je gekregen hebt na het behalen van een level. Met de behaalde munten kun je in het spel extra boosters kopen.

Pet Rescue Saga Tips

Zet de tijd een paar uur vooruit of de datum een dag verder. Hierdoor heb je meteen weer 5 levens erbij. Deze tip kun je blijven herhalen maar werkt helaas alleen maar op smartphone en tablet.

Maak meerdere accounts aan op Facebook en stuur jezelf op deze manier levens. Een beetje omslachtig maar het kan natuurlijk wel.

Heb je ook tips, vermeld ze dan onder dit artikel!

Download de Pet Rescue Saga app voor Android
Download de Pet Rescue Saga app voor iPhone en iPadGeef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*