PasNL App

PasNL App

Met de PasNL app kun je al je spaar, korting en klantenkaarten digitaal opslaan. Als je gaat winkelen kan je je klantenkaart dan laten scannen vanaf je telefoon. Je hoeft dus nooit meer in de winkel naar het juiste pasje te zoeken. Bij de gratis PasNL app hoef je je niet te registeren. Je kunt gewoon de app installeren en starten en op Kaart toevoegen drukken. Selecteer je klanten kaart, scan deze en en dan staat hij in je kaartenbak op je telefoon.


PasNL App

Als je dan ergens in een winkel bij de kassa komt kan je de kaart vanaf je telefoon laten scannen. Het is nog niet in alle winkels mogelijk om te kaarten te laten scannen. Dit hangt van de apparatuur in de winkel af. Vooral de laserscanners die ze in veel supermarkten gebruiken hebben moeite om de kaart van je telefoon te scannen. Indien de kaart niet van de app gescand kan worden kan de kassière de barcode handmatig intypen.

Bij het invoeren van je klantkaarten geeft de app bij sommige winkelketens al aan dat ze daar niet kunnen scannen. Als je een klantenkaart van een winkel hebt die nog niet in de app staat kan je onderaan in de PasNL app op de knop “winkel niet in lijst” drukken. Dan voer je de naam van de winkel in, en dan heb je grote kans dat deze winkel binnenkort wel in de app staat. Als je een telefoon zonder fototoestel hebt, of als het scannen op een of andere manier niet goed mocht lukken, dan is het ook mogelijk om een klantkaart toe te voegen door de barcode in te typen.

Behalve je klantkaarten opslaan houdt de PasNL app je ook op de hoogte van de aanbiedingen van de winkels waar jij een klantkaart van hebt. Zo mis je nooit meer aanbiedingen. De kaarten die je het vaakst gebruikt worden bovenaan in de lijst met klantkaarten gezet, zodat je die snel gevonden hebt. Een klantkaart verwijderen uit de PasNL app gaat heel eenvoudig: Ga naar het hoofdscherm en hou het pasje dat je wilt verwijderen lang ingedrukt.

Download hier de Pasjes App voor Android


Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*