Paper.io 2 App

Paper.io 2 app

De Paper.io 2 app is de opvolger van het succesvolle Paper.io 1. Het is een snel en simpel spel maar oh zo verslavend!In Paper.io 2 ben je een klein stukje papier en je doel is om de hele map te bedekken met jouw kleur papier. Er zijn echter tegenstanders met een andere kleur papier die dat ook proberen! Je stuk papier begint vanzelf te lopen en laat een spoor achter in jouw papierkleur. Om je territorium uit te breiden maak je een kleine lus naar je eigen zone toe.

Paper.io 2 app

Zo lang de lus niet af is kunnen andere spelers je lijn kruisen en en dan ben je af. Maak de lussen dus niet te groot. Ook moet je opletten dat je zelf niet tegen je eigen enkele spoor aan loopt want dan explodeer je.

In plaats van je eigen territorium uitbreiden kan je ook meteen naar dat van een tegenstander gaan om hem zo snel mogelijk uit te schakelen. Dat kan je doen als hij een lus maakt.

Het kan ook zijn dat de tegenstander jouw territorium binnen dringt. Probeer dan zijn enkele spoor te raken voor hij een gebied verovert heeft.

In de app zijn advertenties aanwezig. Omdat het mogelijk is om dit spel offline te spelen kan je ook je wifi uitzetten. Dan kan je gewoon spelen maar heb je geen advertenties meer.

De Paper.io 2  app downloaden voor Android
De Paper.io 2 app downloaden voor iOSGeef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*